Nieuwsbrief april 2022

Het einde van het seizoen is nu echt in zicht, nog enkele wedstrijden en het zit er op.
Wat staat er nog op het programma : 

  • Tijdens het paasweekend en enkele weekends in mei staan er nog een aantal tornooien gepland. Hier vindt u het overzicht : Tornooien – Olen United. De juiste uren verneem je via je trainers.
  • Techniektrainingen : op 5 woensdagavonden worden er specifieke trainingen georganiseerd voor hen die hun techniek nog wat willen bijschaven. Inschrijven kan via de website Techniektraining – 5 sessies april – mei 2022 – Olen United en kan nog tot 17 april. Er zijn nog een aantal plaatsjes vrij, dus wacht niet te lang als je hieraan wil meedoen.

  • Voor de jongste nieuwe voetballertjes organiseren we op 18 en 25 mei initiatietrainingen. Alle kids vanaf geboortejaar 2017 zijn welkom op beide of één van de 2 trainingsmomenten, telkens van 17.30u tot 18.30u. Inschrijven is niet nodig.

Eind april zal ieder van jullie uitgenodigd worden om in te schrijven voor volgend seizoen. De inschrijvingsperiode waarin ook het lidgeld dient betaald te worden loopt van 1 mei tot 31 mei. Gezien de grote groei in ledenaantal die we in het huidige seizoen hebben ervaren, en het feit dat alle ploegen voor volgend seizoen voor einde mei dienen ingeschreven te worden, dienen we deze inschrijvingsperiode strikt te volgen. Meer info volgt weldra.

Binnenkort geen haperingen meer bij het streamen van je favoriete voetbalwedstrijden.
Het Fiberklaar-netwerk komt naar Olen. Fiberklaar maakt Vlaanderen gebied per gebied klaar voor bliksemsnel en superstabiel internet. En nu is Olen aan de beurt.
Wil jij ook als eerste van je buurt kunnen genieten van het fibernetwerk van de toekomst? Fiberklaar ontwerpt, bouwt en beheert dit nieuwe glasvezelnetwerk. Als 20% van de inwoners voor 26 juni 2022 een fiberabonnement afsluit bij een van onze deelnemende fiberinternetproviders, dan maakt Fiberklaar alle aansluitbare woningen in dat gebied gratis fiberklaar.
Meer weten? Kijk dan zeker op fiberklaar.be/olen voor meer info.
De mensen van Fiberklaar staan ook o.m. op volgende infomomenten klaar om al jullie vragen persoonlijk te beantwoorden:

Live infomoment: 19 april 2022 – 17.00-19.30u te Zaal Boekelheem (Stationsstraat 3, 2250 Olen)

Online infomoment: 27 april 2022 – 19.30-21.00uInschrijven kan via fiberklaar.be/olen.

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.