Nieuwsbrief december 21

Op de valreep de laatste Olen United nieuwsbrief van het jaar, met de laatste nieuwtjes voor de 2de helft van het seizoen.

  • Corona blijft ons leven en ook onze favoriete sport beheersen. In onze coronablog vindt je alle details nog eens uitgebreid beschreven. Belangrijkste is dat we kunnen blijven voetballen en er aan de kalenders niets wijzigt (enkel voor de eerste ploeg wordt voorlopig de eerste wedstrijd op 15 januari uitgesteld naar 26/02) en dat de kantines kunnen open blijven.
    Grootste (hopelijk tijdelijke) wijziging is dat er per jeugdspeler slechts 2 volwassenen mee naar de wedstrijd mogen komen kijken. Voor U21 en senioren zijn toeschouwers niet toegelaten.
  • De nieuwe kalenders staan beschikbaar in de RBFA app, maar kunnen voortaan ook geraadpleegd worden op onze website op de kalender pagina in excel formaat
  • Tevens beschikbaar is de nieuwe planning voor de kantinedienst, zowel voor alle jeugdwedstrijden als voor de 1ste ploeg wedstrijden. Kijk al eens na, en indien belet vragen we om dit binnen de ploeg trachten op te lossen door onderling te wisselen.
  • Noteer alvast onze pasta take-away op zondag 6 februari. Meer info volgt heel binnenkort maar schrijf al maar in je agenda dat je die dag zelf niet hoeft te koken !

  • Onze jeugdploegen zitten nog volop in 2 beker competities, en ze doen het prima. Je kan hun wedstrijden en resultaten opvolgen via deze pagina
  • En tenslotte willen we iedereen nog eens op het hart drukken om zijn of haar fietsverlichting en gebruik van fluo vestjes niet te vergeten bij verplaatsingen met de fiets of te voet van en naar de training. Zorg dat je gezien wordt !!!
    Zichtbaarheid – YouTube

Verder wensen we iedereen een prettig eindejaar en een gezond en sportief 2022 ! 
Tot volgend jaar !!!

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.