Nieuwsbrief januari 2021

Beste Olen United vrienden,

Eerst en vooral willen we iedereen een voorspoedig, gezond  en sportief 2021 toewensen. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk onze normale activiteiten terug hervatten, opnieuw van voetbal en de omringende activiteiten genieten en terug op een normale manier samen een babbeltje doen en een pintje drinken.
Zolang dit echter niet kan, proberen we toch in overeenstemming met de huidige maatregelen ons clubleven in beweging te houden, voetbal aan te bieden aan onze jeugd en ook al enkele activiteiten op poten te zetten, aangezien er nog steeds een heel aantal kosten zijn, maar heel weinig inkomsten die dit momenteel compenseren. 

Voetbal is vanzelfsprekend onze eerste prioriteit, en daarom hebben we er steeds naar getracht de trainingen voor onze jeugdspelers verder te zetten en sinds enkele weken organiseren we wekelijks ook een aantal vriendschappelijke wedstrijden voor de meeste van onze jeugdploegen. Dit concept gaan we verderzetten zolang de competitie nog niet opstart. De planning van de wedstrijden voor de volgende weekends kan je steeds terugvinden op onze website op https://olenunited.be/kalender…

Momenteel is de planning nog steeds zo dat de jeugdcompetitie zal starten in het weekend van 6 en 7 februari en de senioren de week nadien. Gezien de huidige situatie is de kans klein dat dit ook daadwerkelijk op die manier zal verlopen, maar we blijven uiteraard hopen en duimen.

Onze eetdag kan dit jaar niet doorgaan, en daarom gaan we deze vervangen door een pasta take-away op 6 en 7 februari. 
Via het bestelformulier kan je je bestelling plaatsen. Zoals je ziet kan je kiezen tussen afhaling op zaterdag 6 of zondag 7 februari. Drive-through wordt georganiseerd aan de B kantine aan ons A-complex aan de Zandstraat.
Naast verschillende pasta’s en desserten, hebben we ook 2 kwaliteitsvolle wijnen in het aanbod en bieden we ook drankpakketten aan (bier en frisdrank) waarmee we hopelijk onze huidige drankvoorraad voor een deel nog kunnen verminderen. Vanzelfsprekend zullen we enkel die dranken verkopen waarbij u nog ruim de tijd voor consumptie zal hebben vooraleer de houdbaarheidsdatum wordt overschreden.
Betalen kan je online via de bestelknop onderaan het formulier. Voer je liever zelf de overschrijving uit, gelieve dan de bestelling te mailen naar olenunited@outlook.com en het verschuldigde bedrag over te schrijven op BE09 0689 3227 0057 met vermelding van uw naam in het referentieveld.
Vergeet zeker niet het uur van afhaling aan te duiden.
Bestellen kan tot en met zondag 31 januari. Alvast super bedankt voor uw bestelling !

We kunnen deze pasta take-away nu wel met veel minder helpers organiseren, maar we rekenen toch nog op een aantal helpende handen, zowel in de keuken van Boekelheem, als bij de verdeling aan de B-kantine. Wil je graag enkele uurtjes komen helpen, vul dan je naam in op onderstaande lijst : https://docs.google.com/spread…

Verder hebben we dit seizoen nog 2 activiteiten gepland : 

  • online wafelverkoop – info hierover volgt in de loop van februari
  • Voetbalkamp tijdens paasvakantie : meer info hierover en inschrijvingen volgen later in januari, maar noteer alvast de data 6 – 7 – 8 april.

Tenslotte willen we nog even vermelden dat ook bij ons de solden gestart zijn. Via onze webshop kan je de huidige kledijlijn online bestellen aan sterk gereduceerde prijzen met 50 tot 60% korting.
Volgend seizoen is het de bedoeling dat we iedereen terug in een nieuwe outfit steken, dus alles van de huidige lijn aan uitverkoopprijzen.

Hopelijk tot heel binnenkort !

Olen United

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.