Nieuwsbrief juli 2021

Hallo allemaal,

Terwijl iedereen van de vakantie geniet komt de start van het nieuwe seizoen stilaan dichterbij. De voorbereidingen vorderen gestaag, trainers en spelers zijn grotendeels ingedeeld, de ploegen zijn ingeschreven voor het volgende seizoen, ons jeugdtornooi op 6-7-8 augustus is ondertussen volgeboekt, de inschrijvingen voor het voetbalkamp begin augustus en de voetbalinitiator opleiding in september verlopen vlot, kortom, als corona geen grote stokken meer in de wielen steekt zijn we klaar om in augustus er opnieuw in te vliegen.

Later deze maand verschijnt er nog een update met daarin alle gedetailleerde ploegindelingen, trainings- en wedstrijduren, maar voor een aantal zaken kunnen we niet veel langer wachten : 

 • De meesten onder jullie hebben ondertussen het lidgeld voor het volgende seizoen al in orde gebracht. Mocht dit toch nog niet het geval zijn, graag dit zo spoedig mogelijk in orde brengen. Hier nogmaals alle nodige details :

  De lidgelden zijn hetzelfde gebleven als de vorige 2 seizoenen :
  U6 – U9 (geboren in 2013 tem 2016) : 130€
  U10 – U17 (geboren in 2005 tem 2012) : 150€
  U21 en senioren (geboren in 2004 en ouder) : 170€
  Er is een korting voorzien van 10€ voor het 2de kind, 20€ voor 3de, 4de, … kind.

  Betaling van de lidgelden kan gebeuren :
  1. Via de webshop op onze website : volg deze link. Voor meerdere kinderen per gezin kan je een coupon kortingscode gebruiken bij afrekenen. Je kan volgende coupons gebruiken : LID-2, LID-3, LID-4 voor 2de, 3de, 4de kind. Gemakkelijkst is om per kind een inschrijving en betaling uit te voeren.
  2. Via rechtstreekse overschrijving op BE09 0689 3227 0057 met vermelding van de spelersnaam in het referentieveld. De eventuele korting voor meerdere kinderen per gezin mag je dan zelf berekenen.

 • Dit seizoen wordt ook alle kledij vervangen. Iedereen kan een nieuw trainingspak bestellen (+ voor de jeugd tem U17 een wedstrijdshort en kousen) via dit formulier op onze webshop. Je kan ook via onze website gaan en via de knop ‘Praktisch’ – ‘Bestelformulier kledij 2021-2022’ kom je hier ook terecht. We vragen dit jaar om op voorhand te bestellen omdat passen met een goeie 300 leden momenteel nogal moeilijk ligt. Op het bestelformulier kan je eventueel vrijblijvend ook nog een sweater, polo, regenjas of andere kledingstukken bestellen, maar dit kan altijd ook nog later tijdens het seizoen.
  Nieuw in het gamma is een trainingset bestaande uit een voetbalshirt (rood) en een trainingshort (zwart) voor de prijs van €30.
  Door bij je bestelling de kortingscode KLEDIJ-LID te vermelden zal de waarde van het trainingspak (+ eventueel short en kousen) van het totaal worden afgetrokken bij afrekening, zie voorbeeld.
   

  Verdeling van de kledij zal gebeuren tijdens de eerste weken van augustus op nog af te spreken data en/of op de trainingen. Tevens zullen er dan een aantal modellen van de sweaters en polo’s beschikbaar zijn.
  Belangrijk is dat er een kledinglijn voor de senioren is (vanaf U21), de ‘Classico’ modellen, en één voor alle jeugdspelers tem U17, de ‘Field 2.5’ lijn.
  Mocht er iets niet passen kan dit vanzelfsprekend omgeruild worden.
  Laat de bestellingen maar komen zodat we de pakketjes kunnen klaarmaken tegen begin augustus.

 • Op 6-7-8 augustus hebben we onze eerste grote activiteit van het seizoen, namelijk ons jeugdtornooi. Vorig jaar dienden we dit noodgedwongen te annuleren, hopelijk gebeurt dit dit jaar niet opnieuw, want het tornooi is telkens weer sportief en financieel onze topper van het seizoen. De inschrijvingen waren in ieder geval heel succesvol want met 75 ingeschreven ploegen is ons tornooi volledig volgeboekt. Om dit alles succesvol te laten verlopen hebben we echter heel veel helpende handen nodig. Via deze link kom je op een helperslijst terecht, waarvan we hopen dat we deze snel volledig kunnen invullen. Wil je als ouder, trainer of speler één of meerder beurten ons hierbij steunen, niet twijfelen.
  Voor de U21 en senioren is dit samen met onze eetdag in februari, een activiteit waarop ieders hulp op één van deze 2 activiteiten verwacht wordt. We rekenen op jullie.
 • Van 2 t.e.m. 5 augustus is er ons voetbalkamp, mede georganiseerd door Jako Soccer Academy. Ook hier verlopen de inschrijvingen vlot, maar er zijn nog wel enkele plaatsen beschikbaar. Heb je nog zin om in te schrijven, kijk dan eens op onze website Voetbalstage zomer 2021 – Olen United of schrijf rechtstreeks in via de JSA website : http://www.jakosocceracademy.be/voetbalstages

   

 • Vorig seizoen hebben we bij een beperkt aantal teams ‘Spond’ geïntroduceerd, een communicatie en planning app waarbij voor alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op een gestructureerde manier kan gecommuniceerd, aanwezigheden opgevolgd en bestanden uitgewisseld worden. Het is de bedoeling dat we deze app nu beschikbaar stellen voor de ganse club. Alle trainers zijn hierover reeds geïnformeerd en aanbevolen om deze tool te gebruiken, zeker voor de praktische organisatie van trainingen en wedstrijden. Whatsapp of messenger groepen zullen aanvankelijk zeker ook nog bestaan, maar het is de bedoeling om op termijn zoveel mogelijk naar Spond te migreren.
  Eerstdaags zal je hiervoor een uitnodiging ontvangen via mail of smartphone. Je kan op de Spond website al eens kijken hoe alles in zijn werk gaat, en mochten er dan nog vragen zijn, stel ze gerust.

Dit is het belangrijkste voor nu. Zoals gezegd zal er later deze maand nog een nieuwsbrief verschijnen met alle details over de ploegindelingen, trainingen en competitie.

Geniet nog van je vakantie en hou het gezond !

Olen United

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.