Nieuwsbrief juni 2021

Het laatste nieuws van Olen United : 

 • Wie de laatste weken aan ons voetbalcomplex wel eens gepasseerd is zal zeker gemerkt hebben dat er heel wat bedrijvigheid gaande is. Eerste verwezenlijking waarvan je nu al duidelijk het resultaat ziet zijn onze vernieuwde duiveltjesterreinen, volledig heraangelegd, voorzien van een beregeningssysteem en het nieuwe gras is volop aan het groeien. De opbrengsten van onze wafelverkoop zijn een belangrijke factor geweest om dit te kunnen verwezenlijken, waarvoor nogmaals onze dank aan alle wafelkopers en -verkopers. 
  Ondertussen zijn ook al onze terreinen bijgezaaid en worden ze voorbereid voor het volgende seizoen. Ook aan ons B complex aan de Zonnebloemstraat zijn de resultaten al zichtbaar, nog even de terreinen daar rustig laten herstellen en dan kunnen we in de zomer er weer volop op trainen.
 • Volgend seizoen willen we 23 ploegen in competitie brengen en daarom hadden we tegen half juni graag een duidelijk beeld van alle inschrijvingen voor volgend seizoen.
  De lidgelden zijn hetzelfde gebleven als de vorige 2 seizoenen :
  U6 – U9 (geboren in 2013 tem 2016) : 130€
  U10 – U17 (geboren in 2005 tem 2012) : 150€
  U21 en senioren (geboren in 2004 en ouder) : 170€
  Er is een korting voorzien van 10€ voor het 2de kind, 20€ voor 3de, 4de, … kind.

  Betaling van de lidgelden kan gebeuren :
  1. Via de webshop op onze website : volg deze link. Voor meerdere kinderen per gezin kan je een coupon kortingscode gebruiken bij afrekenen. Je kan volgende coupons gebruiken : LID-2, LID-3, LID-4 voor 2de, 3de, 4de kind. Gemakkelijkst is om per kind een inschrijving en betaling uit te voeren.
  2. Via rechtstreekse overschrijving op BE09 0689 3227 0057 met vermelding van de spelersnaam in het referentieveld. De eventuele korting voor meerdere kinderen per gezin mag je dan zelf berekenen.

  Gelieve de betaling uit voeren uiterlijk tegen 15 juni 2021.

 • Voor het passen en verdelen van de kledij wordt het vrij complex om dit in de loop van de volgende weken nog coronaproof te kunnen organiseren. Daarom hebben we ervoor gekozen om de pasdag en het afhalen van de kledij te combineren op enkele dagen eind juli – begin augustus. Op dat moment kan je de kledij passen en onmiddellijk meenemen. Tevens zal er dan de mogelijkheid zijn om nog bijkomende kledij zoals sweaters, regenjassen, sporttassen , … aan te kopen.

  Voor hen die hun lidgeld tijdig voor 15 juni betaald hebben zal de kledij klaar zijn tegen deze periode. Voor latere betalers wordt de kledij klaargemaakt tegen begin september.

 • Het voetbal zomerkamp gaat dit jaar door van 2 tem 5 augustus. Spoedig zal je hiervoor ook kunnen inschrijven. We laten zeker tijdig weten wanneer de inschrijvingen openen.

 • Op de zondagen in mei en juni, afhankelijk van het weer en mogelijk andere omstandigheden, organiseren we TERRAS UNITED, een wandel-, fiets- en voetbalterras voor de toevallige passant en zeker ook voor allen die onze club genegen zijn, telkens van 13u tot 18u. Enkele dagen voor het weekend zullen we via facebook, onze website en overige kanalen laten weten of we open zijn op zondag. Hou het in de gaten, en zeker welkom.


 • Carrefour en de Rode Duivels steunen ook Olen United ! Van 5/5 tot 12/7/2021 ontvangt u een steuncode bij elke aankoop van €20 aan deelnemende producten in uw Carrefour-winkel of als je je boodschappen op Carrefour.be doet. Scan de QR-code of voer de code (aangegeven onder de QR-code) op de website in vóór 16/8/2021 en steun Olen United. Met uw steuncodes kunnen we sportmateriaal, elektronica, voeding bestellen uit een catalogus.
  Alvast bedankt voor jullie steun !!!

 • Op vraag van de van de verkeerscommissie Olen willen we graag onderstaand bericht met u delen : 

  “Zandstraat, waar het A-complex ligt, is een woonerf.
  Je herkent een woonerf aan verkeersbord F12a

  In een woonerf gelden andere regels voor het gebruik van de openbare weg. Een belangrijke misvatting betreft de snelheid: binnen een woonerf is de snelheid voor alle gebruikers beperkt tot 20 km per uur, en niet tot 30 km per uur zoals velen denken. Voetgangers mogen er immers de volledige breedte van de openbare weg gebruiken; bovendien is spelen er eveneens toegelaten op de openbare weg.
  Bestuurders van voertuigen mogen voetgangers niet in gevaar brengen en hinderen. Ze moeten zo nodig voor hen stoppen en dubbel voorzichtig zijn ten aanzien van spelende kinderen. Voetgangers mogen het verkeer wel niet nodeloos belemmeren.
  Bedankt om de voetbalterreinen aan het A-complex via Gestelstraat te bereiken als je met de auto komt.”

Zoals de situatie nu dagelijks verbetert ziet het er naar uit en hopen we dat volgend seizoen opnieuw op een normale manier kan verlopen. Wij gaan daar in ieder geval van uit en treffen de voorbereidingen dan ook in die mate. 
Speciaal voor alle studenten, veel succes met de examenperiode, en geniet van de zomer. We zijn er terug met de volgende nieuwsbrief begin juli, tot binnenkort (misschien op ons terras) !

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.