Nieuwsbrief maart 2021

Hallo allemaal,

Ondanks de huidige situatie, proberen we toch ieder van jullie betrokken te houden bij onze werking en je zal het misschien al gemerkt hebben, de volgende maanden zijn goed gevuld en de voorbereidingen voor volgend(e) seizoen(en) zijn volop aan de gang.

Wat betreft de huidige covid maatregelen kan je deze in detail raadplegen op onze coronablog.
Samengevat komt het er op neer dat kinderen tem U13 kunnen trainen in groepen van 25, tem U15 kan er getraind worden in groepen van 10 en vanaf de U21 en senioren mag er momenteel getraind worden in groepen van 10, maar wel zonder contact. Hopelijk kan deze situatie vanaf april aangepast worden en mag er dan ook met contact getraind worden.
Van wedstrijden is momenteel nog geen sprake. 

Op voetbalgebied hebben we onze voetbalstage op 6 – 7 – 8 april, waarvoor inschrijven helaas niet meer mogelijk is. Aanvankelijk hadden we dit opengesteld voor 50 deelnemers, maar aangezien we op een goeie 2 dagen al aan 100 inschrijvingen zaten, gaan we het kamp organiseren in 4 groepen van 25. Zulk een interesse hadden we niet verwacht, maar des te beter natuurlijk.

Daarnaast organiseren we iets nieuws tegen het einde van het seizoen aan : op 5 woensdagavonden vanaf 28 april hebben we de handen in elkaar geslagen met Wim Mertens en zijn team van professionele trainers voor een sessie van techniektrainingen. 
Op 5 woensdagen wordt er in sessies van telkens 1 uur specifieke techniektraining gegeven. Deze trainingen zijn vrijblijvend en bovenop de reguliere trainingen voor geïnteresseerde voetballers. Kostprijs voor deze reeks van 5 trainingen is €25.
Inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten. Alle plaatsen zijn ingenomen.

Momenteel loopt onze online wafelverkoop. Dit jaar dus geen huis-aan-huis verkoop, maar laat dat jullie zeker niet tegenhouden om lekkere wafeltjes, frangipanes, chocolade hartjes of ander lekkers te bestellen voor jezelf, vrienden en familie. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar de heraanleg en verlichting van de duiveltjesterreinen, en zoals je later zal zien, is dit nog maar een deel van de renovatie- en bouwplannen die we dit en de volgende jaren hebben (zie verder in ons toekomstplan 2030). Alle info over de wafelverkoop op onze website. Bestellen kan tot 4 april.

Aangezien we weldra onze ploegen dienen in te schrijven voor het seizoen 21-22 en nieuwe kledij dienen te bestellen, hadden we graag een idee wat jullie plannen zijn voor volgend seizoen. Daarom willen we ieder van u vragen om dit enquêteformulier in te vullen en naar ons door te sturen.

In mei en juni is er reeds voor een aantal tornooien ingeschreven. Het zal even afwachten zijn wat de covid situatie dan is, maar voor mei en juni hebben we momenteel toch alle hoop om te kunnen voetballen. Het overzicht op onze website.

Je hebt misschien al gemerkt dat er een aantal veranderingen aan het gebeuren zijn aan onze accommodatie. Onze planning voor de volgende jaren begint stilaan in een definitieve plooi te vallen en binnen een paar weken zal je echt week per week de werken zien vorderen. In de 3 afbeeldingen hieronder zie je de volledige tijdslijn. Je kan ook onze volledige visie met daarin een meer gedetailleerde planning eens nakijken in deze video op onze website of rechtstreeks hier : https://youtu.be/hWTY3O78oDA
Voor de volgende jaren is dit toch een serieuze investering zoals je kan zien, maar dit zijn investeringen in onze jeugdwerking en de toekomst van onze club, ten voordele van al onze voetballers en hun familie en achterban. Het is hiermee ook duidelijk waar de inkomsten van al onze activiteiten de volgende jaren aan zullen besteed worden.

Tot slot hieronder de planning van al onze activiteiten voor het volgende seizoen. Zoals je ziet, naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden staat er maandelijks wel weer iets nieuws op de planning. Naast het sportieve gedeelte ook de nodige aandacht besteden aan de overige activiteiten, da’s uiteindelijk de bedoeling van een vereniging.
Om dit jaarprogramma rond te kunnen krijgen, kunnen we steeds rekenen op de nodige helpende handen, maar helpende handen heb je nooit genoeg. Vandaar dat we continu op zoek zijn naar enthousiastelingen die een deel willen uitmaken van dit team, als speler, trainer, jeugdtrainer, scheidsrechter, helper, klusjesman, tapper, tuinman, verbouwer, bestuurslid, feestvierder, organisator, …. Heb je zin om je steentje bij te dragen, graag een seintje.

Groetjes,

Het Olen United team

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.