Nieuwsbrief maart 2022

Hallo allemaal,

Hier nog wat nieuws van je favoriete voetbalclub. 

 • Onze U8 en U9 ploegen zijn aan een opmerkelijk bekeravontuur bezig. 
  Onze U9 zitten in de provinciale finale van de WM Youthcup Silver na een bloedstollende wedstrijd die met 15-16 werd gewonnen.
  U9 Finale op 9 en 30 maart !!
  Ook onze U8 hebben een belangrijke stap richting finale gezet na een overtuigende 23-4 overwinning in de heenmatch van de halve finale . Terugwedstrijd volgt op 6 maart in Schelle.
  Je kan de resultaten en de planning voor de volgende wedstrijden volgen op Bekerwedstrijden – Olen United
 • De voorbije 2 jaar hebben we onze wafelverkoop volledig online moeten doen. Dit jaar gaan we trachten met de traditie terug aan te knopen en gaan we opnieuw van deur tot deur onze chocolade- en vanillewafels trachten te verkopen.
  Dit gaan we doen op 2 en 9 april. Exacte planning welke ploegen op welke dag rondgaan volgt nog. Hou er misschien al wel rekening mee dat we hierbij ook rekenen op enkele bereidwillige ouders per ploeg met een auto, die de kinderen begeleiden en kunnen voorzien van de nodige dozen wafels. We plannen hiervoor alle jeugdploegen in vanaf U8.
  Je kan natuurlijk altijd ook online bestellingen plaatsen via dit formulier op onze website. Goed om weten is op 2 en 9 april enkel de chocolade- en vanillewafels zullen verkocht worden. Alle andere soorten en mixen dien je vooraf te bestellen.
  Zoals steeds is er voor de voorverkoop ook weer een extra prijs voor de 3 beste verkopers en de best verkopende ploeg !

         
   
 • Ook de paastornooien zijn ondertussen ingeschreven. Je vindt het volledige schema op onze website : Paastornooien 16 en 18 april – Olen United

Nog veel plezier !!!

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.