Nieuwsbrief mei 2021

Hallo allemaal,

Het seizoen loopt nu echt op zijn einde, een seizoen waar onze jeugdspelers zo goed als permanent zijn kunnen blijven trainen maar waar we de wedstrijden zeker en vast gemist hebben. Een seizoen waar we onze volwassen spelers slechts enkele maanden voetbalplezier hebben kunnen bieden en kantines voor het grootste deel van het jaar gesloten bleven, we hadden het allemaal ook liever anders gezien.

Maar we blijven niet bij de pakken zitten en kijken uit naar volgend seizoen.
Ons bouw- en renovatieprogramma is ondertussen gestart :  kleedkamers 3 en 4 zullen in de volgende weken gefinaliseerd worden, het A1 en A4 terrein worden volledig onder handen genomen en van een nieuwe grasmat voorzien, de bouwplannen voor een nieuw inkomgebouw, opslagplaatsen en nieuwe jeugdkleedkamers zijn zo goed als klaar. Onze club is aan het groeien en dat is in vele opzichten merkbaar.

Volgend seizoen willen we 23 ploegen in competitie brengen en daarom hadden we tegen eind juni graag een duidelijk beeld van alle inschrijvingen voor volgend seizoen. 
De lidgelden zijn hetzelfde gebleven als de vorige 2 seizoenen : 
U6 – U9 (geboren in 2013 tem 2016) : 130€
U10 – U17 (geboren in 2005 tem 2012) : 150€
U21 en senioren (geboren in 2004 en ouder) : 170€
Er is een korting voorzien van 10€ voor het 2de kind, 20€ voor 3de, 4de, … kind. 

Als club hebben we ervoor gekozen om geen direkte coronakorting op de lidgelden te voorzien, elke euro gaat momenteel naar groei-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. 

Betaling van de lidgelden kan gebeuren :
1. Via de webshop op onze website : volg deze link. Voor meerdere kinderen per gezin kan je een coupon kortingscode gebruiken bij afrekenen. Je kan volgende coupons gebruiken : LID-2, LID-3, LID-4 voor 2de, 3de, 4de kind. Gemakkelijkst is om per kind een inschrijving en betaling uit te voeren.
2. Via rechtstreekse overschrijving op BE09 0689 3227 0057 met vermelding van de spelersnaam in het referentieveld. De eventuele korting voor meerdere kinderen per gezin mag je dan zelf berekenen.

Gelieve de betaling uit voeren uiterlijk tegen 15 juni 2021.

Wat zit er in dit lidgeldpakket :
Lidmaatschap club en KBVB
Verzekering ARENA
Bal (jeugd tem U17)
Wedstrijdshort en -kousen (jeugd, elk seizoen)
Kledijpakket (om de 2 seizoenen)
Jeugdspelers : drankbon na de wedstrijd 

Voor het passen en verdelen van de kledij bekijken we nog even hoe we dit coronaproof kunnen organiseren, maar gedurende juni zal er zeker hieromtrent nog een initiatief zijn zodat we in augustus iedereen in het nieuw kunnen steken. Verdere communicatie volgt nog.

Nog enkele data die je al mag noteren :

Initiatietrainingen voor nieuwe jeugdspelers, vooral gericht op nieuwe U6 spelers (maar ook anderen zijn zeer zeker welkom) op woensdag 19 en/of 26 mei telkens van 17.30u tot 18.30u. Alle info kan je op onze website vinden. 
Ken je nog kinderen die willen starten met voetballen, breng ze gerust op de hoogte. Inschrijven is niet nodig, kom gerust langs !


Op de zondagen in mei en juni, afhankelijk van het weer en mogelijk andere omstandigheden, organiseren we TERRAS UNITED, een wandel-, fiets- en voetbalterras voor de toevallige passant en zeker ook voor allen die onze club genegen zijn, telkens van 13u tot 18u. Enkele dagen voor het weekend zullen we via facebook, onze website en overige kanalen laten weten of we open zijn op zondag. Hou het in de gaten, en zeker welkom.

Eerste terras nu zondag van 13 tot 18u !!!

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.