Olen United Stickerboek

Olen United staat op het punt om in samenwerking met Spar Olen, zijn eigen stickerboek te maken. Iedereen die het wil, kan met zijn foto in dit boek verschijnen. 
Het is de bedoeling dat de ganse club hierin wordt weergegeven, senioren, jeugdspelers, trainers, ploegafgevaardigden, bestuursleden, scheidsrechters, vrijwillige helpers, … zodat we een mooi aandenken hebben aan onze club.

Om dit boek te kunnen maken hebben we in eerste instantie jouw foto nodig. En dit gaat al heel snel gebeuren namelijk maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 september tijdens, net voor of net na de trainingen, zie het schema hieronder, worden de foto’s gemaakt.
De foto’s (individueel en ploegfoto’s) worden bij voorkeur genomen in wedstrijdkledij, eventueel in trainingspak. Daarom willen we de trainers en afgevaardigden vragen om de wedstrijdtruitjes op te pikken (Chantal is op de hoogte, de was zal gedaan zijn tegen maandagavond)

De keeperstrainers, scheidsrechters en helpers verwachten we samen met bestuursleden woensdag omstreeks 18.15u in de kantine aan de Zandstraat.

Om in orde te zijn met de privacy wetgeving is het nodig om op het moment van het nemen van de foto een portretrecht document te ondertekenen waarin men verklaart toestemming te geven om deze foto te maken en dat deze foto’s gebruikt en verspreid kunnen worden voor bepaalde doeleinden. Dit dient ondertekend te worden door de ouders of voogd van de leden of door de minderjarige leden zelf voor zover deze de leeftijd hebben om hierover te oordelen. Als dit document er niet is kan de foto niet gepubliceerd worden.

Meer info over de verspreidng van de stickerboeken en het bekomen van de stickers volgt later.

Dus allen op post op de aangeduide dagen !!!

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.