Paasstage – praktische info

Ondanks de huidig geldende beperkingen zijn we er samen met Jako Soccer Academy toch in geslaagd om de stage op een veilige manier te organiseren. Mede door de beperkende maatregelen hebben we wel wat aanpassingen moeten doen: groepsindelingen naar kleinere groepen, aankomst, lunchpauze en vertrek in verschillende tijdssloten, kortere middagpauze, maar al bij al gaan de kinderen hier hopelijk niet al te veel van merken.
Gezien de vooraf bepaalde bubbelsamenstellingen dienen we ons aan deze groepen te houden en kan er niet geswitcht worden tussen de teams, en kunnen we ook geen opvang voor en na de stage voorzien. 

Denk eraan om extra kledij mee te brengen, zeker in geval van een regenachtige dag, een gevulde drinkbus (op de stage kan deze zeker nog bijgevuld worden met water) en de veiligheidsmaatregelen te volgen op het terrein (mondmasker voor de +12 jarigen bij aankomst en vertrek, ontsmettingsgel wordt op verschillende plaatsen voorzien).

Controleer ook even bijgevoegd overzicht zodat je weet langs waar je het complex binnenkomt en verlaat, en waar je samenkomt (de ploegnaam vind je op de deur van de kleedkamers).
In bijlage vindt u een overzicht van de 10 teams, gelieve dit goed na te kijken zodat je weet in welk team je zit en op welk tijdstip je waar verwacht wordt. 

Veel plezier en tot 6 april !

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.