Inschrijvingen en lidgelden seizoen 2022 – 2023

Beste allemaal,

Het seizoen is nog maar net afgelopen, voor sommige ploegen zelfs nog niet volledig, en we dienen alweer aan het volgende seizoen te denken en de ploegen in te schrijven voor seizoen 23-24. Voetbal Vlaanderen verwacht de inschrijvingen in de loop van mei, en daarom dienen we vanzelfsprekend te weten op wie we volgend seizoen nog kunnen rekenen. 

Het voorbije seizoen hebben we wederom een serieuze groei gekend, in zo goed als alle ploegen zijn er het voorbije seizoen nieuwe voetballers bijgekomen, en daardoor is onze club ondertussen uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 350 leden. Ook op het vlak van accommodatie zijn we aan het groeien : terreinen worden heraangelegd, de nieuwe kleedkamers zijn in gebruik genomen, nieuwe verlichting op de trainingsterreinen, … en er zitten nog nieuwe initiatieven in de pijplijn.

Om deze groei in goede banen te leiden en de werking van onze club rond te krijgen, trachten we een deel van de taken wat meer gecontroleerd en geautomatiseerd te laten verlopen, zo ook de inschrijvingen en de lidgelden voor volgend seizoen. Hoe zal dit vanaf nu in zijn werk gaan : 

Inschrijving en betaling van het lidgeld dient online te gebeuren via onze website : BESTAAND LID – Lidgeld seizoen 23-24 – Olen United
Je dient enkel de juiste categorie te kiezen (gebaseerd op geboortejaar) en de naam van de speler(s) in te vullen. 
Indien van toepassing kan je een kortingscode toevoegen voor een tweede (LID-2), derde (LID-3) of 4de kind (LID-4). De korting wordt dan mee verrekend.
Voor leden met een ‘Uitpas met kansentarief’ kan ook een kortingscode toegepast worden (UITPAS). Deze wordt dan ook mee verrekend en geeft je een korting op het lidgeld. Gelieve zeker het Uitpasnummer mee te geven
Leden met een standaard Uitpas, kunnen per lid ook 25 Uitpas punten verdienen. Geef hiervoor je Uitpas nummer zeker mee.

Betaling gebeurt online, ofwel rechtstreeks via een gegenereerde QR code, ofwel kan je kiezen om zelf via overschrijving te betalen.

De lidgelden voor volgend seizoen bedragen  : 

  • voor onderbouw (geboortejaren 2015 – 2016 – 2017 – 2018) : €175
  • Voor middenbouw, bovenbouw en senioren (geboren 2014 en vroeger) : €200
  • Voor spelers 1ste elftal : €225 (€200 in mei te betalen, €25 wordt afgehouden van de eerste winstpremie uitbetalingen)

OPGELET : inschrijvings- en betaaltermijn loopt tot 31 mei 2023. Hier gaan we dit jaar stipt op toezien. Latere betalingen vragen een administratieve meerkost van € 20. Deze wordt voor bestaande leden na 31 mei automatisch mee verrekend bij betaling.

Alvast bedankt voor jullie inschrijving.

Bestuur Olen United

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.