Nieuwsbrief augustus

De start van het nieuwe seizoen staat nu echt voor de deur: 2 september start de competitie en maken we er een startdag van met BBQ. Vanaf dan staan we weer wekelijks op het terrein of langs de lijn.
Nog enkele belangrijke berichten vooraleer we er weer invliegen : 

 • KANTINEDIENST
  Zoals elk jaar, rekenen we ook dit jaar weer max 2 keer per seizoen op de hulp van bereidwillige ouders om de kantinedienst te ondersteunen. Alleen krijgen we het echt niet geklaard, en jullie hulp wordt daarom uitermate geapprecieerd. Alle wedstrijden vinden plaats op de terreinen van ons A complex aan de Zandstraat. Er zal telkens een kantineverantwoordelijke aanwezig zijn waar je al je vragen aan kwijt kunt en die je op weg zal helpen om enkele uurtjes barman of barvrouw te spelen. Mocht je niet kunnen op het aangeduide moment, willen we je vragen om in eerste instantie binnen de ploeg met iemand trachten te wisselen. Niet iedereen staat momenteel op de lijst, maar dezen zullen zeker in de 2de seizoenshelft aan de beurt komen. Alvast bedankt !
  Ook voor de wedstrijden van onze eerste ploeg rekenen we op hulp van B en C reserven en U17 spelers. De verdeling vindt je ook hieronder. Graag onderling trachten te wisselen indien je niet kan.
  En tenslotte dient er voor alle 8v8 jeugdwedstrijden ook nog een scheidsrechter voorzien te worden. Hiervoor rekenen we op spelers van de A kern (1ste ploeg en A-reserven). 
  De lijsten vind je op onze website : Kantinedienst – Olen United
 • AFSLUITEN PARKING
  In de loop van deze week zal de parking tussen beide kantines afgesloten worden voor alle gemotoriseerd verkeer. Het voorbije seizoen hebben we enkele keren vastgesteld dat de verplaatsing van spelers en supporters tussen kleedkamers en terreinen, en auto’s die de parking op- en afrijden voor gevaarlijke situaties zorgen en we zelfs enkele keren een ongeval nipt hebben vermeden. We willen daarom hieromtrent geen verdere risico’s nemen en zodoende zal de parking tegen 1 september afgesloten worden. Er is zeker voldoende parkeerruimte op de 3 omliggende geasfalteerde parkings.
 • KLEDIJ
  Alle kledijbestellingen t.e.m 20/8 zullen deze week beschikbaar zijn in de B kantine op de momenten dat de kantine geopend is. Deze week is dit op woensdag en donderdag vanaf 18u, en zaterdag de ganse dag vanaf 10u . Tevens zullen alle toekomstige bestellingen na bevestiging via mail op te pikken zijn in de B kantine op zaterdag.
 • ABONNEMENTEN
  Er zijn opnieuw abonnementen beschikbaar, verkrijgbaar in de kantines en aan de inkom tijdens de openingsuren.
  Prijzen :
  1ste elftal : 50€
  Jeugd en reserven : 30€
  Combi 1ste elftal – reserven – jeugd : 70€
 • FORMULIEREN ZIEKENFONDS
  De formulieren voor tussenkomst op het lidgeld van de verschillende ziekenfondsen kan je vanaf vandaag ook afprinten vanop onze website : Documenten – Olen United
 • ACTIVITEITEN
  Deze activiteiten zijn ondertussen gepland, noteer ze alvast : 
  Startdag met BBQ : 2 september
  Wafelverkoop : 11 en 18 november
  Kerstfeest : 9 december
  Dartstornooi : 5-6-7 januari
  Eetdag take-away : 4 februari

We wensen iedereen een aangenaam en succesvol voetbalseizoen  !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.