Nieuwsbrief januari

Hallo allemaal,

Deze week hervatten de trainingen, en daarmee is de tweede helft van het seizoen weer ingezet en kunnen we heel binnenkort weer onze weekends vullen met onze favoriete sport.

Samen met jullie hopen we er allemaal op dat de lange regenperiode stilaan tot een einde komt en dat we niet te veel wedstrijden en trainingen meer dienen te annuleren en uit te stellen, maar er zullen in januari en februari sowieso naast de veldtrainingen ook nog een heel aantal indoortrainingen gepland worden. Alle info hierover zal via de trainers en PSD gecommuniceerd worden.

Eerste wedstrijden zijn gepland voor het weekend 12-13-14 januari, en dat betekent dan ook dat we een nieuwe kalender hebben voor kantinediensten en jeugdscheidsrechters. Deze kalenders kan je raadplegen op onze website : Kantinedienst – Olen United. We rekenen op ieders hulp om deze taken rond te krijgen, alvast bedankt voor jullie hulp. Mocht het niet lukken op het aangeduide moment, gelieve dan onderling trachten te wisselen.

En naast het sportieve staan er natuurlijk ook nog andere activiteiten op het programma : https://olenunited.be/product/dartstornooi-jeugd/

Dit weekend 5-6-7 januari organiseren we ons darts weekend. Voor het jeugdtornooi op zondag kan nog steeds ingeschreven worden via Dartstornooi Jeugd – 7 januari 2024 – Olen United.
Ook hier kunnen we zeker ook nog een paar helpers achter de toog gebruiken. Heb je tijd en zin, vul dan hier je naam in.

Voor het eerste weekend van februari zetten we onze chef-kok weer aan het werk zodat jullie op zaterdag 3 februari weer een lekkere spaghetti kunnen komen afhalen. Verdere info hieromtrent volgt later deze week.

Deze data voor voetbalkampen liggen ook al vast :

  • paasvakantie : 8-9-10 april
  • zomervakantie : 19-20-22-23 augustus

Inschrijven kan binnenkort via www.footandmore.be, info volgt nog.

En zo zijn we weer gestart, aan iedereen nog de beste wensen voor 2024, een goeie gezondheid en sportieve successen !!

Olen United

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.