Nieuwsbrief mei – inschrijvingen en lidgelden 2024-25

Beste allemaal,

Het seizoen is nog maar net afgelopen, voor sommige ploegen zelfs nog niet volledig, en we dienen alweer aan het volgende seizoen te denken en de ploegen in te schrijven voor seizoen 24-25.  Zeker gezien de samenwerking die we volop aan het opzetten zijn tussen Olen United en Linda Olen, dienen we vanzelfsprekend te weten op wie we volgend seizoen kunnen rekenen. We willen zeker trachten om voor midden juni een overzicht te hebben van trainings- en wedstrijddagen en -locaties. Gezien de nieuwe samenwerking dient dit de nodige prioriteit te krijgen zodat iedereen weet waar hij aan toe is naar volgend seizoen toe.

Het voorbije seizoen hebben we wederom een stevige groei gekend, in zo goed als alle ploegen zijn er het voorbije seizoen nieuwe voetballers bijgekomen, en daardoor is onze club ondertussen uitgegroeid tot een vereniging met bijna 400 leden.
Met de samenwerking tussen beide clubs komen daar volgend seizoen nog een 70tal jeugdleden bij.
Ook op het vlak van accommodatie zijn er stappen genomen : terreinen worden heraangelegd (A3 krijgt dit jaar ook drainage en beregening), de nieuwe kleedkamers zijn in gebruik genomen, nieuwe verlichting op A3, nieuw inkomgebouw / opslagruimte / buitentoog met terras … en er zitten nog nieuwe initiatieven in de pijplijn.

Om deze groei in goede banen te leiden en de werking van onze club rond te krijgen, trachten we een deel van de taken wat meer gecontroleerd en geautomatiseerd te laten verlopen, zo ook de inschrijvingen en de lidgelden voor volgend seizoen. Dit gaat als volgt in zijn werk :

Inschrijving en betaling van het lidgeld dient online te gebeuren via onze website : BESTAAND LID – Lidgeld seizoen 23-24 – Olen United
Je dient enkel de juiste categorie te kiezen (gebaseerd op geboortejaar) en de naam van de speler(s) in te vullen. 
Indien van toepassing kan je een kortingscode toevoegen voor een tweede (LID-2), derde (LID-3) of 4de kind (LID-4). De korting wordt dan mee verrekend.
Voor leden met een ‘Uitpas met kansentarief’ kan ook een kortingscode toegepast worden (UITPAS). Deze wordt dan ook mee verrekend en geeft je een korting op het lidgeld. Gelieve zeker het Uitpasnummer mee te geven
Leden met een standaard Uitpas, kunnen per lid ook 25 Uitpas punten verdienen. Geef hiervoor je Uitpas nummer zeker mee.

Betaling gebeurt online, ofwel rechtstreeks via een gegenereerde QR code, ofwel kan je kiezen om zelf via overschrijving te betalen.

De lidgelden voor volgend seizoen bedragen  : 

  • voor onderbouw (geboortejaren 2016 en jonger) : €175
  • Voor middenbouw, bovenbouw en senioren (geboren 2015 en ouder) : €200
  • Voor spelers 1ste elftal : €225 (€200 in mei te betalen, €25 wordt afgehouden van de eerste winstpremie uitbetalingen)

OPGELET : inschrijvings- en betaaltermijn loopt tot 15 juni 2024. Hier wordt stipt op toegezien. Latere betalingen vragen een administratieve meerkost van € 20. Deze wordt voor bestaande leden na 15 juni automatisch mee verrekend bij betaling.

Deze zelfde systematiek kan ook gebruikt worden voor alle spelers die momenteel aangesloten zijn bij KFC Linda Olen.
Voor spelers die vorig seizoen aangesloten waren bij VC Herentals en wensen over te komen naar het nieuwe Olen United, gelieve deze link te gebruiken :
NIEUW LID – Lidgeld seizoen 24-25 – Olen United.
Tevens dienen deze spelers zich nog aan te sluiten bij de nieuwe club, en dit kan door dit formulier in te vullen (Aansluitingsformulier Olen United), waarna u zal gecontacteerd worden door onze GC / Secreataris.

Alvast bedankt voor jullie inschrijving.

Bestuur Olen United – Linda Olen

Abonneer je zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.